AutóAddikt Magazin Lautaro Martinez meglátogatja az Automobili Lamborghinit

Lautaro Martinez meglátogatja az Automobili Lamborghinit

Lautaro „The Bull” Martinez, futballista és Lamborghini-ügyfél, a Sant’Agata Bolognese gyárban tett látogatást, hogy konfigurálja következő Lamborghinijét.

Lautaro Martinez, a fiatal argentin csatár meglátogatta a Sant’Agata Bolognese-i gyárat, ahol az olasz márka összes autója készül. Miután konfigurálta leendő Lamborghini Urusát, „A Bika” – Lautaro beceneve – körbevezette a Lamborghini gyárban. Különösen érdekes volt a Huracán STO gyártósor és a kárpitozósor, ahol a Lamborghini belső terek készülnek. A túra végén a tehetséges fiatal focista beleegyezett egy szórakoztató interjúba, amelyet az Automobili Lamborghini médiaoldalán és közösségi médiacsatornáin láthatsz.

Az Urus üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási adatai – Kombinált üzemanyag-fogyasztás: 12,7 l/100km; Kombinált CO2-kibocsátás: 12,7 l/100km; Kombinált CO2-kibocsátás: 12,7 l/100km; Kombinált CO2-kibocsátás: 12,7 l/100km: 325 g/km (WLTP)

A Huracán STO üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási adatai – Kombinált üzemanyag-fogyasztás: 13,9 l/100km; Kombinált CO2-kibocsátás: 331 g/km (WLTP)