AutóAddikt Bemutatók Lada Megnéztük, milyen Lada modelleket vásárolhatunk – előreláthatólag csak jövőre

Megnéztük, milyen Lada modelleket vásárolhatunk – előreláthatólag csak jövőre

A Lada Hungary sajtótájékoztatón mutatta meg, hogy konkrétan milyen autókat várhat majd a magyar piac. Lesz Granta, Kalina és 4×4, mindhárom típusból több modell is.

lada_autoaddikt

Izgalmas és sok szempontból kielégítő a termékkínálat, családi, sport, cross, kombi és munkagép is szerepel a repertoárban.

lada_4x4_autoaddikt

Megbízható Lada motorok, tartósság és kiváló ár – ezt kínálja majd induláskor az importőr. A nyitás az óriási érdeklődés miatt az előzetes novemberi indulástól eltérően a következő évre csúszik, viszont akkor már országos lefedettséget ígér az importőr.

lada_kalina_cross_autoaddikt

 Gőzerővel zajlanak az előkészületek a Lada Hungary háza táján. Épül a szalon, kezelik az érdeklődőket, zajlik a hálózat kiépítése és ami ma a legfontosabb, megmutatták élőben is, milyen autókat várhatunk majd az induláskor.

lada_kalina_sport_autoaddikt

Alapvetően három típusban dübörög majd az 1.6 literes benzines, saját fejlesztésű Lada motor: Kalina, Granta és 4×4 érkezik.

lada_granta_liftback_2_autoaddikt

Grantából a Sedan 4 ajtós, valamint facelift-elt 5 ajtós csapott hátú Liftback változat, Kalinából rendelhetünk Cross, Sport, Combi és Hatchback verziót, a 4×4 pedig a hagyományos, már bizonyított Classic konstrukció mellé hozza az Urban változatot is, ami nagyobb kényelmi faktort és pofásabb külső elemeket ígér. Széles a repertoár, mindenki találhat autót a saját szájíze szerint.

lada_granta_liftback_1_autoaddikt

Hatalmas az érdeklődés, melyet várhatóan egyetlen budapesti szalon nem fog tudni kielégíteni. Ezért hosszas mérlegelés után a Lada Hungary az országos hálózat kiépítése mellett döntött. Így várhatóan jövő év elején nyitnak majd a Lada szalonok, de akkor országszerte.

marko_zoltan_lada_hungary_duna_auto_autoaddikt

„Tudtuk, hogy nagy lesz a visszhangja a Lada visszatérésének, de ekkora érdeklődésre legmerészebb álmainkban sem számítottunk. Nagyon örülünk a régi és új Lada rajongóknak és szeretnénk őket a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy már az elején országos hálózattal indulunk” – fűzte hozzá Markó Zoltán a Lada Hungary projektigazgatója.

lada_portfolio_duna_auto_zrt_autoaddikt

Még több fotó: AutóAddikt Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike
Utómunka hardver: Acer, ASUS, Gigabyte