AutóAddikt Magazin November másodikáig lehet jelentkezni pedagógusoknak a Hankook oktatási pályázatára

November másodikáig lehet jelentkezni pedagógusoknak a Hankook oktatási pályázatára

2021. november 2-áig, azaz még másfél hétig várja a pedagógusok jelentkezését a Hankook 4 millió forint összedíjazású oktatási pályázati programja. A vállalat idén megújult formában hirdette meg a Hankook Oktatási Pályázati Programot (HOPP) azzal a céllal, hogy járvány miatt hirtelen bevezetett digitális oktatás során kiemelkedően helyt álló pedagógusok munkáját elismerje. A Hankook a pályázat végén négy kategóriában hirdet majd nyertest, a pályázó pedagógusok mellett iskolájukat is díjazza. 

A Hankook Oktatási Pályázati Programja olyan pedagógusok jelentkezését várja, akik ügyesen mozognak az online térben, kihasználják az internet nyújtotta lehetőségeket, és játékos, kreatív, eredeti megoldásokat alkalmaztak az online oktatás időszakában a 2020-2021-es tanév során. A program keretében eddig beérkezett színvonalas pályázatokból már látszik, hogy a tanárok – gyorsan alkalmazkodva az új körülményekhez – a digitális eszközök és programok széles választékát vetették be annak érdekében, hogy fenntartsák a diákok érdeklődését a szaktárgyak iránt.

A Hankook a legjobb pályázatokat mintegy 4 millió forint összdíjazással honorálja, és négy kategóriában hirdet majd nyertest: „Az év digitális oktatója” címmel díjazza az általános iskola alsó és felső tagozatos, valamint a középiskolai tanárokat, emellett internetes szavazás segítségével egy közönségdíjast is választ. A nyertes pályázatok esetében nemcsak a pedagógust, de az őt foglalkoztató oktatási intézményt is külön jutalmazza. A pályázatok elbírásában szakmai zsűri lesz a Hankook segítségére: Balatoni József „Jocó bácsi”, történelemtanár, a Felelős Szülők Iskolájának szakértője, író és influenszer, Dóczi Attila „Attis”, a Tanulom Magam YouTube csatorna influenszere és kommunikációs szakember, valamint Dr. Szűts Zoltán digitális pedagógia, média- és információs társadalomkutató, egyetemi docens.

A pályázatra a www.hankookpalyazat.hu weboldalon lehet nevezni a jelentkezési űrlap hiánytalan kitöltésével 2021. november 2-áig.