AutóAddikt Bemutatók Opel Opel Insignia Piknik a Kopaszi gáton

Opel Insignia Piknik a Kopaszi gáton

Idén sem feledkezett meg az Opel magyarországi képviselete a márka rajongóiról, illetve azokról, akik egy önfeledt, szórakozással és vidámsággal teli napot óhajtottak eltölteni a szabad ég alatt. Megrendezésre került az Insignia Piknik – Legendák újratöltve esemény.

Nem véletlen az „újratöltve” szócska a program elnevezésében, ugyanis több évre visszatekintő hagyományt folytat az Opel az Insignia Piknik kapcsán. Eddig megszokhattuk, hogy a Hungaroring adott otthont az Opel családi napjának (Legendák találkozása), azonban idén egy még inkább családiasabb, zöldebb környezetbe gondolt projekt valósulhatott meg. S persze nem titkoltan az Opel zászlóshajóját előtérbe helyezve, konkrétan az új Insignia modellt.

Ennek megfelelően a statikusan kiállított modellek közt az új Opel Insignia-n volt a fókusz, már a Kopaszi gát bejáratánál is belefuthattunk jó néhány felsorakoztatott modellbe. Alapvetően minden fontos részletet megtudhattunk a helyszínen az újdonságról, a kíváncsiskodók pedig testközelből megtapasztalhatták az enteriőr részleteit, megtapogathatták tetőtől talpig a kiállított autókat.

Mindezen felül természetesen az Opel egész jelenlegi portfóliója kivonult az Insignia Piknik-re: a terület nagysága lehetővé tette, hogy szinte a helyszín minden pontján elszórva találkozhattak a látogatók a legfontosabb modellekkel.

Így tehát a Cascada-val, az ADAM-mal, a Zafira-val, az új, 2016-os Év Autója elismerést magáénak tudó Astra-val, vagy épp a teljes haszonjárműpaletta képviselőivel is lehetett ismerkedni szemtől szembe.

Ahhoz, hogy a hangulat optimális legyen, food truckok egész sora várta a közönséget a Kopaszi gát nagyparkolójával párhuzamosan.

S ahogyan az lenni szokott, megépítették a szervezők a szokásos nagyszínpadot is, ahol több jeles hazai előadó is tiszteletét tette a nap folyamán.

Még több fotó: AutóAddikt Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUS, Sony,  Canon, Camera Kft.
Utómunka hardver: Acer, ASUS