AutóAddikt Magazin Tovább folytatódik a Jeep és a Harley-Davidson együttműködése

Tovább folytatódik a Jeep és a Harley-Davidson együttműködése

A Jeep a Harley-Davidson hivatalos partnereként az idei évben is bemutatkozik a  17. Open Road Fest-en, Alsóörsön. A két márka együttműködése olyan, az általuk közösen vallott értékeken alapul, mint a szenvedély, szabadság és eredetiség.

jeep-harley-davidson-egyuttmukodes-2016-autoaddikt

Az Open Road Fest résztvevői megismerkedhetnek és a Jeep tesztpályán is kipróbálhatják a márka teljes modellpalettáját a Renegade-et, a Cherokeet, valamint az ikonikus Wranglert és a márka zászlóshajóját a Grand Cherokeet. Az Open Road Fest Fesztivál  látogatói elsőként találkozhatnak a korlátozott példányszámú  75th Anniversary Renegade és Cherokee ünnepi modellekkel.

 A Harley-Davidson hivatalos 2016-os partnereként a Jeep fontos szerepet játszik a legendás amerikai motorgyártó legjelentősebb EMEA régióbeli (európai, közel-keleti és afrikai) eseményein. A két legendás márka az idei évre is megújította partneri kapcsolatát, miután közös rendezvényeik 2014-ben több mint 600 ezer látogatót vonzottak, 2015-ben pedig az egymilliót is meghaladta a látogatók száma.

A Jeep és a Harley-Davidson között létrejött megállapodás olyan, mindkét amerikai márka által elismert értékek előtt tiszteleg, mint szabadság, eredetiség, szenvedély és egyedülállóság, amelyek minden egyes modelljükben testet öltenek, és amelyeket az ügyfeleik is vallanak.

A Jeep és a Harley-Davidson közötti együttműködés az általuk közösen osztott értékeken alapul, mely szerint támogatják, hogy vásárlóik szabadon és eredeti módon élhessék meg érzéseiket. Mindkét márka termékeiben kifejezésre jut a szabadság és eredetiség, melyek segítségével ügyfeleik bátran érvényre juttathatják saját egyéniségüket. Azok, akik valamilyen Jeep vagy Harley-Davidson® modellt választanak, egyúttal egy olyan életstílus mellett teszik le a voksukat, amely révén egy a tapasztalataikat, szenvedélyüket és értékeiket egymással megosztó közösség részévé is válnak.

Az idei évben, június 8 és 12 között, az  ötnapos alsóörsi Open Road Fast Harley-Davidson Fesztivál keretében a látogatók megismerhetik és kipróbálhatják a Jeep márka teljes modellpalettáját,– a Renegade-et és a Cherokeet, a valódi terepképességekkel rendelkező ikonikus Wranglert, valamint a Jeep zászlóshajóját, a Grand Cherokee-t, melyek minden idők legtöbb elismerésében részesített szabadidőjárművei.

A Jeep®-nél nagy hagyománya van annak, hogy a legfontosabb évfordulókat és az elérhetetlennek tűnő célok meghódítását limitált szériás különkiadásokkal ünnepelje meg. Fennállásának hetvenötödik évfordulójára emlékezve az idén bemutatjuk a 75th Anniversary ünnepi modelleket, amelyek most egymás után megjelennek az EMEA térség piacain. A jubileumi modellek exkluzív megjelenést, gazdag alapfelszereltséget, egyedi stíluselemeket és jellegzetes 75th Anniversary emblémákat kínálnak.  Az Open Road Fest fesztivál a látogatók elsőként találkozhatnak a korlátozott példányszámú, évfordulós 75th Anniverary Renegade és Cherokee modellekkel.