AutóAddikt Magazin Vadonatúj BMW modellek közt vezényelték le az ötödik Mission: Impossible világpremierjét

Vadonatúj BMW modellek közt vezényelték le az ötödik Mission: Impossible világpremierjét

A Bécsi Állami Operaházban tartották meg a Paramount Pictures és a Skydance Productions legendás akciófilm-sorozatának legújabb epizódja, a Mission: Impossible – Titkos nemzet fényűző világpremierjét.

mission_impossible_5_vilagpremier_2015_bmw_tom_cruise_autoaddikt

A nagyszabású produkció exkluzív autóipari partnereként a BMW Group VIP autóflottával szállította az eseményre a film sztárjait, készítőit és a világpremier díszvendégeit. A több ezer rajongóból álló, várakozással teli tömeg előtt Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson színészek és Christopher McQuarrie rendező mellett, a vadonatúj BMW M3 és BMW 7-es sorozat is felvonult a vörös szőnyegen.

A Mission: Impossible – Fantom protokoll című negyedik felvonásban mutatott sikeres együttműködés után a BMW Group autómodelljeivel, motorkerékpárjaival és úttörő járműtechnológiáival immáron második alkalommal „vállalta el a küldetést” a Paramount Pictures produkciós stábjának alkotásában. A Mission: Impossible – Titkos nemzet augusztus 6-án érkezik meg a magyarországi mozikba.

Ethan Hunt titkosügynök (Tom Cruise) és az Impossible Mission Force (IMF) akciósorozatának legújabb felvonásában a BMW Group modelljei számos jelenetben szerepet kapnak. A vadonatúj BMW 7-es sorozat a stílus és az elegancia egyedülálló egységét testesíti meg Bécs utcáin, miközben a versenyautós génekkel megáldott új BMW M3 és a BMW S 1000 RR motorkerékpár Marokkóban a rendkívüli teljesítményről tesz tanúbizonyságot, egy sor lélegzetelállító járműmutatvány képében. A filmben feltűnik még a BMW 6-os Cabrio és a BMW első sorozatgyártású plug-in hibrid modellje, a BMW X5 xDrive 40e is.

Sőt mi több, a BMW ConnectedDrive intelligens szolgáltatásai, amelyek megteremtik az egyedülálló kapcsolatot a sofőr, a jármű és környezete között, az egész film során az Impossible Mission Force csapatának küldetését szolgálják. Az innovatív rendszer a filmvásznon és a való életben egyaránt a biztonság és a menetkomfort fokozására hivatott. A filmben az IMF csapata mindvégig nagy hasznát veszi a BMW ConnectedDrive kamera-alapú szolgáltatásainak és segítségnyújtó berendezéseinek.

„Nagyszerű látni azt az elképesztő végkifejletet, amit a BMW és a Mission: Impossible – Titkos nemzet közötti izgalmas együttműködés eredményezett. Dinamikus menetteljesítményt kínáló, úttörő járműtechnológiát biztosító és a BMW ConnectedDrive egyedülálló szolgáltatásait nyújtó modelljeink Ethan Hunt és az IMF csapatának kiváló partnerei” – mondta Ian Robertson, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja.

MISSION: IMPOSSIBLE – TITKOS NEMZET. Az Impossible Mission Force (IMF) feloszlatott csapatának – élén Ethan Hunt titkosügynökkel (Tom Cruise) – ezúttal egy nemzetközi árnyékszervezettel, a Szindikátussal kell szembenéznie, amelynek rendkívül magasan képzett tagjai terrorcselekmények végrehajtása útján egy újfajta világrend elkötelezett hívei. Hogy szembenézzen az eddigi leglehetetlenebb küldetéssel, Ethan és csapata összefog Isla Faust egykori brit titkosügynökkel (Rebecca Ferguson), aki talán maga is eme titkos nemzet rejtett tagja. A főbb szerepekben Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris és Alec Baldwin.

A produkciót Christopher McQuarrie rendezte, a forgatókönyvet Christopher McQuarrie és Drew Pearce története alapján Christopher McQuarrie írta, Bruce Geller televíziós sorozatának mintájára. A film produceri feladatait Tom Cruise, J.J. Abrams, Bryan Burk, David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger vállalta el. Az executive producer Jake Myers.