AutóAddikt Magazin Volvo Polestar Performance Parts: nagyteljesítményű kiegészítők

Volvo Polestar Performance Parts: nagyteljesítményű kiegészítők

A Polestar nagyteljesítményű termékek vadonatúj kínálatát bocsátotta piacra: a Polestar Performance Parts alkatrészek még emlékezetesebb vezetési élményt kínálnak a Volvo tulajdonosoknak.

volvo-v60-cross-country-d4-awd-teszt-autoaddikt-010

A Polestar Performance Parts gazdag kínálatában elsőként a Volvo S60, V60, V40 és XC60 modellekhez találhatunk futóműalkatrészeket, keréktárcsákat, kipufogó rendszereket, külső és belső kiegészítőket, valamint számos további alkatrészt.

„A világ minden részéről jó ideje beérkező visszajelzések arról tanúskodnak, hogy globális ügyfeleink határozott és igen pozitív véleménnyel vannak a nagyteljesítményű Polestar Performance Parts alkatrészekről. Örömmel jelentjük be tehát, hogy a mai naptól az eddigieknél is szélesebb körben elégíthetjük ki igényeiket. Új termékeink még tovább erősítik a Volvo gépkocsik eleve kiemelkedő teljesítményét és vezethetőségét, illetve az általuk kínált vezetési élményt” – mondta Niels Möller, a Polestar ügyvezető igazgatója.

A Polestar Performance Parts termékcsaládba tartozó összes alkatrészt a „Teljesítményre tervezve” filozófia szerint fejlesztették ki, a legteljesebb mértékben kiaknázva a Polestar mérnökeinek, valamint a márka motorsport partnere, a Cyan Racing versenyzőinek két évtizedes tapasztalatait.

„A Cyan Racingnél dolgozó kollégáinkkal együtt a versenypályákon megtanultuk, hogy bajnoki címet nem lehet egyetlen kör alatt elnyerni. A motorsportban elért sikereink titka, hogy olyan kiegyensúlyozott, precízen hangolt autókat fejlesztünk, amelyek minden helyzetben kiszámíthatóan irányíthatóak. A versenypályán tanultakat közvetlenül vezettük át az utcai autók, illetve a nagyteljesítményű alkatrészek fejlesztésébe. Ez alól a Polestar Performance Parts alkatrészek új családja sem kivétel, hiszen ennek tagjait ugyanezen filozófiát szem előtt tartva terveztük és fejlesztettük” – mondta Henrik Fries, a Polestar kutatási és fejlesztési igazgatója.

A Polestar Performance Parts kínálatában megtalálható futómű-alkatrészek, keréktárcsák és gumiabroncsok, szívó- és kipufogórendszerek, valamint külső és belső kiegészítő elemek komplett csomagként állnak az ügyfelek rendelkezésére: ezen komponensek együttesen intenzívebb vezetési élményhez juttatják a Volvo Cars ügyfeleit, különösen ha a Polestar teljesítmény-optimalizációval párhuzamosan alkalmazzák azokat. A csomagok egyes alkotóelemei külön-külön is megvásárolhatók és beépíthetők.

A Polestar Performance Parts alkatrészeket a Volvo Cars szakembereivel közösen, a márka összes termékére vonatkozó, igen magas minőségi elvárásoknak megfelelve fejlesztik és tesztelik. Ez az összehangolt folyamat tökéletes kidolgozást és illeszkedést szavatol, ráadásul a vezetési élményt fokozó alkatrészek beépítése nem befolyásolja a Volvo gépkocsikra vonatkozó gyári garanciális feltételeket.

A későbbiekben további Volvo modellekhez is elérhetővé válnak a Polestar Performance Parts csomagok.

A Volvo Polestar Performance Parts termékkínálata elérhető a http://parts.polestar.com címen.