AutóAddikt Magazin Elismerés az Audi A1, A3, Q7 és R8 modelleknek

Elismerés az Audi A1, A3, Q7 és R8 modelleknek

„Négy modellünk is az élen végzett, kezdve a kompakt Audi A1 modellel, az A3 modellen keresztül az Audi Q7 luxusterepjáróig és a szupersportautó Audi R8 modellig. Elégedettséggel tölt el bennünket az olvasók döntése, amely igazolja, hogy minden szegmensben egyedülálló formatervű, vonzó modelleket kínálunk. Így biztosak lehetünk benne, hogy ezekre az alapokra építkezve a jövő Audi modelljei is hasonló sikereket érnek majd el” – nyilatkozta Rupert Stadler, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke a Hamburg Cruise Center Altona épületében tartott délutáni díjátadón.

audi-trophy-2015-autoaddikt

Rupert Stadler vette át az Audi Q7 modellnek járó díjat, míg az Audi A3 modellnek járó elismerést Dr. Dietmar Voggenreiternek, az igazgatótanácsának az értékesítés és marketing területéért felelős tagjának nyújtották át. Prof. Dr. Hubert Waltl, az igazgatótanács termelésért felelős tagja az Audi A1 modellnek járó díjat, az Audi R8 modellnek járó kitüntetést pedig Heinz Hollerweger, a quattro GmbH ügyvezető igazgatója vehette át. A Világ Legjobb Formatervének („Best Design Worldwide”) járó elismerést Marc Lichte, az Audi AG formatervezési igazgatója kapta meg.

Idén 28. alkalommal szavaztak kedvenc autóikra a magazin olvasói és az online felhasználók. Az „Auto Trophy nemzetközivé válik” mottó alatt futó szavazást kiterjesztették a Bauer Media Group-hoz köthető összesen 26 autós magazinra és online portálra világszerte. Az Audi sikeresen megvédte 2014-es első helyét és 2015-ben sem akadt olyan márka, amely több elismerést zsebelt volna be nála.